وقتی در جستجوی خودت باشی ، خداوند را در کنارت احساس می کنی |
- نویسنده:ziba
- تاریخ:برچسب:گزارش كارآموزی در شركت فرآوردههای گوشتی آمل,شركت فرآوردههای گوشتی آمل,فرآوردههای گوشتی آمل,سوسیس و كالباس, كلمة كالباس از زبان لهستانی, پایتخت اولین كارخانه كالباسسازی,,
- عنوان موضوع: <-CategoryName->
گزارش كارآموزی در شركت فرآوردههای گوشتی آمل
گزارش كارآموزی در شركت فرآوردههای گوشتی آمل (کاله)
چکیده: در ایران اولین بار تولید سوسیس و كالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. كلمة كالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت كارخانهای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت كه یك نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین كوچك دستی شروع به كار كرد و روزانه مایحتاج عدهای اتباع خرجی و عیسویاتی كه در آنجا بودند تهیه می كرد. در سال 1930 یك نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسكی كه نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه كالباس سازی در روسیه داشت از آلمان یك كارخانه كوچك برای مصرف روانه 50-40 كیلوگرم كالباس وارد كردند و تا سال 1933 میلادی در بندر انزلی مشغول به كار بود. از آن پس كارخانه را به تهران منتقل و یك نفر متخصص كالباسسازی را از آلمان برای یك مك دعوت كرد. زمانیكه كارخانه لیشینیسكی در سال 1312 از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ كه اطلاعاتی در زمینه تهیه این فرآورده داشت شریك شد و به این ترتیب در پایتخت اولین كارخانه كالباسسازی بنا نهاده شد.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 34
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
نظرات شما عزیزان: